Home Veelgestelde vragen

Slimme vragen, duidelijke antwoorden: welkom bij onze pagina met veelgestelde vragen.

Toch nog een andere vraag waar je een antwoord op wil?

Stel ze ons via contact@BeCyberSafe.be

Vind een antwoord op je vragen!

Het bijwonen van onze webinars is eenvoudig. Volg deze stappen:

  1. Registratie: Bekijk onze webinarpagina voor aankomende webinars en selecteer het webinar waarin je geïnteresseerd bent. Klik op de registratielink om je aan te melden. Vul de vereiste informatie in, zoals je naam en e-mailadres.
  2. Bevestiging: Nadat je je hebt geregistreerd, ontvang je een bevestigingsmail met alle details, inclusief de datum en tijd van het webinar, evenals de toegangslink.
  3. Voorbereiding: Zorg ervoor dat je een stabiele internetverbinding hebt en een apparaat (bijvoorbeeld een computer, tablet of smartphone) met geluid. Je hebt ook een comfortabele en rustige plek nodig om de webinar te volgen.
  4. Tijd om deel te nemen: Op de geplande datum en tijd, klik je gewoon op de toegangslink in de bevestigingsmail. Dit brengt je naar de webinaromgeving.
  5. Interactie: Tijdens het webinar kun je vragen stellen via de chat of volgens de instructies van de presentator. We moedigen actieve deelname aan!

Dat is het! We hopen je te verwelkomen bij onze informatieve webinars. Als je meer specifieke instructies nodig hebt voor een bepaald webinar, vind je die ook in de bevestigingsmail of op onze evenementenpagina.

We begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om bij een webinar aanwezig te zijn op het geplande tijdstip. Geen zorgen, we hebben je gedekt! Na afloop van elk webinar plaatsen we de opname ervan op onze website, zodat je het op een tijdstip dat jou uitkomt kunt bekijken. Ga naar onze “oude evenementen” sectie op de webinarpagina om toegang te krijgen tot eerdere webinars en te profiteren van de waardevolle informatie die ze bevatten. We willen ervoor zorgen dat je toegang hebt tot de informatie die je nodig hebt, zelfs als je niet live kunt deelnemen.

Natuurlijk! We begrijpen dat het soms niet mogelijk is om live deel te nemen aan onze webinars. Geen zorgen, we archiveren alle webinars en stellen ze beschikbaar als opnames. Je kunt de opname van het gemiste webinar bekijken op onze website, meestal binnen enkele dagen na het live evenement. Ga naar onze “oude evenementen” sectie op de webinarpagina en je vindt daar de afgelopen webinars om op je eigen tempo te bekijken. We streven ernaar om onze inhoud toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht het tijdstip van deelname.

Wil je een webinar bekijken, dan dien je uiteraard eerst de gevraagd informatie te geven zodat we je de toegangslink kunnen sturen.

Absoluut. De documenten zijn een soort naslagwerk van wat er werd besproken tijdens de webinars. Ze zijn een soort van leidraad, model of checklist die je kunnen verder helpen in de beveiliging van je webshop of KMO. Je kan deze documenten steeds gratis downloaden.